Teknik och prylar – Poddarna som ger dig allt det nyaste och häftigaste

Här är teknik och pryl poddarna som du som prylnörd så klart inte kan leva utan. Nytt, aktuellt och så en del historia återfinns här i dessa poddar. Lyssna på allt om nyaste iPads, datorer och prylar som räddar ditt liv, typ som robotdammsugare, hjärt defillibratorer och mobiltelefoner. På tal om mobiler så hittar du säkert nåt tips på ett och ett annat fantastiskt mobilskal. Kanske du behöver ett nytt Iphone 12 skal till din mobil? Om du inte hittar något avsnitt om just mobiltillbehör, kom då tillbaka hit och klicka på länken ovan. 😉

Vilka tekniska prylar underlättar ditt liv?

Karlavagnen lotsar dig i djungeln på alla de fantastiska prylar som du helt enkelt måsta ha.

Inte trodde vi i under 1900-talet att den smarta telefonen och olika tekniska innovationer skulle få så stor plats i våra liv. Vad har du för tekniska prylar i ditt liv? Är det något som förenklar? 

1876 uppfann amerikanen Alexander Graham Bell en apparat för överföring av ljud med hjälp av elström.  Sedan har det gått väldigt fort och tekniken utvecklas hela tiden och nya innovationer presenteras.Allt fler köper röststyrda högtalare och robotdammsugare. Många av de vardagliga sysslorna vi har kan skötas av teknik i olika former. Har du någon rolig pryl eller app i telefonen som underlättar ditt liv? Vad har du för smarta lösningar? Har du något du bara tycker är roligt? Vad har du för erfarenheter av den nya tekniken? Hur har du det med din robotdammsugare känns hemmet renare? Och somnar familjen kl 23.00 om du har en inställning som släcker lamporna? Och fyller du på ditt kylskåp bara genom ett knapptryck? När gjorde en teknisk funktion ditt liv lättare eller löste ett problem för dig? Vi grottar ner oss i tekniska lösningar, sådana som du har nytta av eller sådant som kanske får dig att skratta och må bra. Har du haft nytta av GPS:en när du är på resande fot? Och om någonting blivit helt knas i ditt smarta liv hur gjorde du  då? Du kanske har en udda  som du använder och som berikar dig på gott eller ont? Vad kan du inte vara utan?  

https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6…

Två pappor om prylar

Streaming. Ett växande fenomen i samhället. Här pratar vi om vad vilka tjänster vi använder och varför – även vilka plattformar vi använder dessa tjänster på. Om du har tråkigt finns redan 124 avsnitt ute.

https://podcasts.apple.com/us/podcast/två-pappor-om-prylar/id1333428524?uo=4

Prylarna som förändrade världen

Prylarna som förändrade världen från Sveriges Radio undersöker hur prylar, teknik och innovationer på olika sätt har påverkat samhället, tänkandet och kulturen. Ansvarig utgivare: Nina Glans

https://podcasts.apple.com/us/podcast/prylarna-som-förändrade-världen/id1555473759?uo=4

En Podd om teknik

En podd om teknik var Sveriges främsta teknikpodd och drevs av och med Jezper Söderlund, Magnus Jonasson och Johan Larsson. Om du har missat den, ge den en chans. Det är den värd.

Under lediga former diskuterar vi varje vecka det senaste och mest intressanta inom prylar och tjänster. Ämnen inkluderar t.ex. wearables, webbtjänster, mobiler, datorer, kodning, VR, molntjänster, Facebook, Apple, Google, Microsoft, film, TV, ljud, foto och smarta hem. En podd om teknik är den perfekta podden för dig som är tekniknörd.

https://podcasts.apple.com/us/podcast/en-podd-om-teknik/id309930774?uo=4

………..

Tips!: Lyssna även på bästa Sci-Fi poddarna.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.