6 Bra Podcasts om Webbdesign och Webbutveckling

Här får du serverat en bunt mäkta högintressanta podcasts för dig som jobbar med hemsidor och webdesign, både front-end och back-end. Eller om du helt enkelt är intresserad av att lära dig om sånt så är du naturligtvis också välkommen att spana in denna eminenta lista. En hel del spännande teknik, utveckling och allt annat som kan vara bra att veta hittar du självklart här. Och så får du så klart enormt mycket olika tips som hur man väljer rätt CMS, hur man designar en hemsida på det sätt som är bäst för sökmotoroptimering och typ allt sånt som kan vara bra att veta och dessutom högaktuellt.

Du hittar säkert en hel del som kan vara intressant även om du inte är proffs, kanske du helt enkelt vill ha inspiration till en ny hemsida?
Bonustips: Om du ska designa en ny hemsida till dig, se till att du börjar i rätt ände genom att först hitta ett riktigt bra webbhotell: https://www.websiteplanet.com/sv/web-hosting/ 


Alexa Stop

Alexa Stop handlar om allt hur teknik kan användas och utveckling. Allt från webbutveckling till artificiell intelligens och säkerhet.


Syntax

Full Stack webbutvecklarna Wes Bos and Scott Tolinski hostar den här podcasten med ett nytt avsnitt varje vecka. Lär dig allt om från JavaScript, CSS frameworks till hur man boostar kreativiteten.


Developer Tea

Perfekt att lyssna på under en tio-minuters kaffe- eller te-paus. Avsnitten är korta men matnyttiga om allt som handlar om webbutveckling.


Responsive Web Design Podcast

Den här podcasten lade av under 2018, men du har fortfarande 157 avsnitt att gotta dig i som alla är bra. Perfekt för dig som är intresserad av webbdesign.


99% invisible

99% Osynligt har en bra vinkling, som handlar om allt som man inte ser men som är så viktigt.  Högt produktionsvärde och riktigt underhållande innehåll.


The Big Web Show

The Big Web Show har vunnit nåt pris för att den är så bra och handlar om allt mellan webb-himmel och jord. Så liksom oavsett vad du är intresserad av gällande webben så är det här ett gött tips för just dig.

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.